Bu Konuda Anlaşalım

Bize Dair

Nedamet, mücerret fikrin, müşerref ilmin, mükerrem sanatın mükemmil gayretine amadedir.
Nedamet, tebliğ iddiasıyla değil, teklif imlasıyla yoğrulmuş kafaların serhaddidir. 
Nedamet, hamaset kukumavlarının giriş yasağı yediği gözcü kulesidir.
Nedamet, yazılarda ve yorumlarda emojinin (çiçek emojisi hariç) re'sen men edildiği irtica faaliyetidir.


Acayip şeyler yapacağız, göreceksiniz.


Politikamıza Dair

Haysiyetli her fikre, usturuplu her metne, incelikli her şiire açık bir kapımız var. 
Redaksiyonal hiçbir faaliyetimiz bulunmamaktadır. Yazım yanlışı tespit edilmiş yazılar tashih talebiyle sahibine iade edilmektedir. 
Siyaset kokan metinlere, "m" kafiyeli şiirlere, mutlu sonla biten öykülere, ikna çabası güden denemelere, önermesiz makalelere, spoilersız incelemelere yerimiz ve mesaimiz yoktur, teklifine lüzum ve mahal bulunmamaktadır.


Daimi Yazarlık'a Dair  

Daimi yazarlık künyesi, mütemadiyen yazma mükellefiyeti bulunan yazarlık statümüzdür. Daimi yazarlarımız, kendilerine tahsis edilmiş olan günde ve saatte, yazılarını yayımlama hürriyetine ve mecburiyetine haizdir. 
Daimi yazarlık alımlarımız başvuru usulüyle değil, teklif yöntemiyle gerçekleşmektedir. Kısacası, siz bizi aramayın, biz sizi buluruz.


Aktif Yazarlık'a Dair

Aktif yazarlık künyesi, hiçbir mükellefiyet ve zaruretin bulunmadığı sevecen yazarlık statüsüdür. Aktif yazarlarımız, haftada en fazla 1 (bir) yazı yazmak koşuluyla, istediği aralıkta yazı yazabilir ve göğsünü gere gere "Bizim blog" diyebilir.


Konuk Yazarlık'a Dair

Konuk yazarlık künyesi, ismiyle müsemma olduğu gibidir. Bunun yanı sıra; 
Redaksiyon faaliyetlerimizin olmadığı "Politikamıza Dair" kısmında derc edildiği üzre kat'idir. Bu statüdeki yazarlarımızın başta tashih hataları olmak üzere, politikamızdaki umdelere riayet etmesi yegane rica ve istirhamımızdır. Bize gönderilen her yazı dikkatle ve rikkatle okunacak, yazı sahibiyle her koşulda irtibata geçilecektir.


Dair'lere Dair

Birçok kıymetli kaleme henüz teklif götürmüş değiliz. Nitekim geciktirme turnikesine takılmamak için apar-topar çıkılmış bir yol var ortada. Kıymetli dostlarımızı kağıt-kürek işleriyle uğraştırmamak adına, saman altından yürüttüğümüz bu suyun değirmenini, yine kıymetli dostlarımızın yüreğinde işlemeyi murad eder, alçak gönüllerinin, yüksek irtifasındaki mazur bakışa iltica ederiz.


Bunca Şey'e Dair

Bunca şey, elbette Nedamet hissi kavliyle..

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Mücadelenin Dönüşen Hikayesi : "Şahit ama Gaip"

Dünün Güncesi

Sarkaç